Behoort u tot de doelgroep en neemt u kosteloos deel?

Bent u (mede-)verantwoordelijk voor het facilitair management en gebouwbeheer in uw organisatie? Dan mag u kosteloos deelnemen aan het evenement Spot op de werkomgeving, op voorwaarde, dat u de eerste inschrijver van uw organisatie bent. De organisatie laat maximaal 500 geregistreerde personen uit de doelgroep gratis toe.
De doelgroep bestaat uit personen, die binnen hun organisatie de verantwoording dragen voor een of meerdere aspecten van het facilitair management en/of gebouwbeheer. De organisatie rekent daartoe onder meer:


Facilitair managers
Gebouwbeheerders
Onderhoudsmanagers
Facilitaire inkopers
Building en real estate managers
Officemanagers
Directeuren en leden van raden van bestuur
Leden van Colleges van Burgemeester en Wethouders
Locatiemanagers van onderwijs- en zorginstellingen


Staat uw functie hier niet bij, vul dan toch de registratie in, zodat de organisatie kan beoordelen of u tot de doelgroep behoort. Van iedere organisatie komt slechts één persoon voor een gratis deelname in aanmerking. (A)

Behoort u wel tot de doelgroep, maar heeft een collega van u zich al eerder kosteloos ingeschreven, dan betaalt u een deelnameprijs van € 195.-*. (B)

Behoort u niet tot de doelgroep dan betaalt u een deelnameprijs van € 395.-*. (C)

Alléén na registratie kan de organisatie bepalen tot welke groep deelnemers u behoort. Daarom is registratie kosteloos en verplicht u tot niets.

 

 

*Exclusief btw.